OEM партнери

Тесно соработуваме со голем број производители на оригинална опрема (ОЕМ), кои работат со нив за да развијат нови производи и да ги продаваат на пазарот. Со преземање на флексибилен пристап, ние обезбедуваме сигурност дека крајните корисници добиваат автентични и супериорни производи, а ОЕМ партнерите добиваат што е можно поширока целна група, благодарение на нашата дистрибутивна мрежа.

Од првичната формулација на производот, преку изборот на суровини – базни масла и адитиви – до неговите мешавини и производствени капацитети, ригорозните проверки на Gulf за сите свои производи гарантираат дека нивниот квалитет одговара само на услугата што ја добивате. Ние се стремиме да ги достигнеме најдобрите стандарди во целост.

Нашите производи се произведени во ISO 9001 сертификати за квалитет. Значењето на квалитетот на Gulf производите резултираше со клучните капацитети кои добиваат TS16949 сертификација – построгиот систем за барање на квалитет, дури и од оние специфицирани од страна на автомобилски ОЕМ, што значи дека секогаш може да се уверите дека производот од Gulf што го избирате е повеќе од само обичен произведен производ.