Работете за Gulf

Горди сме што имаме култура која го презентира најдоброто во нашите поединци и ги охрабрува да ги извршуваат задачите до совршеност. Ние градиме цврсти врски кои опфаќаат различни точки на мислења и култури – помагајќи ни да ја искористиме различноста на нашите глобални тимови за да создадеме најдобри резултати.

Нашата најголема сила се нашите вработени. Нивната напорна работа, страст и немилосрдна потрага по извонредност го направија брендот што го знаеме денес. Во Gulf, ние сме посветени на развојот на овој внатрешен талент, поддршка на нашите тимови во текот на нивните кариери.

Ние се гордееме што денес нашата компанија се напојува со најдобриот талент на индустријата, но како што продолжуваме да растеме, секогаш ги бараме вистинските луѓе да се приклучат на нашиот бизнис.

Активен играч во индустријата за мотоспорт, а нашите познати сини и портокалови ленти се популарни на глобално ниво.

Имајќи го ова на предвид, за некомерцијални барања можеме да ви ги дадеме правата за сопствени автомобили со нашите бои.

За повеќе информации, контактирајте не преку контакт формата.