Gulf Oil Marine

Од 2008 година, ние ја обезбедуваме морската и прекуокеанската транспортна индустрија со високо квалитетни моторни масла, заедно со широк спектар на комплементарни технички услуги. Благодарение на нашата проширена мрежа, сега можеме да ги испорачаме нашите производи на повеќе од 1000 пристаништа во 100 земји.

Ние работиме тесно и заеднички со клиентите за да обезбедиме производи и услуги ефикасно и економично. Доставувајќи насекаде, станавме еден од водечките светски добавувачи на масло за подмачкување, со доверба од клиентите низ целиот свет.