Моторни масла за транспортни бродови

Од стандардно масло до високо-сулфурен мазут, нашиот Gulfmar опсег на моторни масла ги задоволува зголемените потреби на моторите на бродовите, обезбедувајќи исклучителна чистота на моторот и заштита од абење.