Достава

Gulf Express – е приказна за успех која започнува во Саудиска Арабија во 2002 година.

Предлогот за вредност на купувачите понуден на возачите од Gulf Express е брз сервис со врвен квалитет на нафта и масла. Gulf Express е синџир на модерни, удобни сервисни ориентирани места за менување на нафта .

Концептот е за купувачите да се релаксираат и да уживаат во кафе или да пребаруваат на интернет, во удобна климатизирана околина, додека нивниот автомобил добива целосна промена на маслото, како и неопходен преглед на возилото. Gulf Express нуди две промени на маслото пакетите во најголем дел од своите продавници: – Златната служба обезбедува комплетно решение за одржување, вклучувајќи целосна промена на маслото, проверка на сите поголеми течности, внатрешно вшмукување и проверка на клучните сервисни точки.

Сребрената услуга се менува и дополнува со големи флуиди . Некои продавници се исто така поврзани со капацитети за миење автомобили и споделување на објекти со големи компании за изнајмување на автомобили, нудејќи реципрочен бизнис.

Gulf Express во моментов е достапен во различни земји во Азија, Средниот Исток и Јужна Америка, Gulf има намера да ја претстави оваа услуга во многу други земји во иднина.

 

За повеќе информации за Gulf Express, контактирајте со Camille Nehme.