G-Force

Моќно безоловно гориво за врвен перформанс. Содржи највисока вредност на октански броеви од горивата на Gulf, наменето за сите возилa чија погонска единица бара користење на вакво врвно гориво.
Создадено по најнапредната формула и технологија на Gulf и ги содржи следните карактеристики:
  • Чистината на моторот
  • Подобрување на согорувањето на горивата и работните перформанси на моторот
  • Не создава короз
  • Ја зголемува моќноста на моторот и неговата трајност
  • Намалена емисија на штетни гасови