Патнички моторни масла

За камиони, автобуси или други товарни возила, како и за најобичните возачи од точка А до точка Б. Нашите патнички моторни масла никогаш нема да Ве изневерат. Голема понуда на моторни масла кои го максимизираат перформансот на возилото и гарантираат врвна заштита.