Масла за менувачи

Врвниот квалитет и големата отпорност на високи температури е она што ги краси нашите масла за менувачи. Создадени по формула чија задача е да го обезбеди функционирањето на менувачите на врвно ниво и која го продолжува животниот век на менувачот и сите делови поврзани со трансмисијата.