Моторни масла за луксузни пловни објекти

Моторните чамци, јахтите и другите мали пловни објекти се напојуваат со двотактни или четиритактни мотори. Ние нудиме низа масла со високи перформанси за овие мотори, вклучувајќи и биоразградливо моторно масло за да се минимизира загадувањето на водата и 4-тактно масло кое е компатибилно со катализатор. Асортиманот го вклучува и нашето неодамна употребено моторно масло за рекреативни морски пловни објекти.